FASHION

MONOKRÓM, AZ ÚJ FEKETE

Unod már a harsány színeket és a csini pasztellt? Akkor az idei tavaszi/nyári szezon egyik mikrotrendje biztosan neked való. Fekete-fehéren szép az élet!

Source: Pinterest
Source: Pinterest

Mielőtt még azonban felvennéd a kedvenc fehér pólód és a jól bevált fekete farmert, beszéljünk egy kicsit a monokróm csínjáról-bínjáról. Ez a look idén ugyanis nemcsak a fehér póló/fekete nadrág (vagy fordítva) kombójáról szól. Ha fehér, akkor legyen vakítóan fehér – felejtsd el a régi, agyonmosott, szürkülő toppokat. Ugyanez érvényes a feketére is – a túlhordott és kopott nacik most nem kapnak szerepet. Végre egy tökéletes kifogás egy alapos shoppingoláshoz, arról nem is beszélve, hogy ezek a darabok mindig divatosak maradnak. Nálam az egyik befutó a skandináv H&M.

Source: Pinterest
Source: Pinterest

Ha igazán stílusos akarsz lenni, akkor a kifinomult elegancia a jelszavad – vedd példának a trend királynőjét, Coco Chanelt. Ha még ennél is többre vágysz, akkor a drámai, grafikus hatásokra vajazz, megtartva a letisztult vonalak adta sikket. Viselj bátran mintát, geometrikus, pöttyös darabokat, persze csakis az alkatodnak megfelelően. A lényeg, hogy érezd jól magad a bőrödben, no, meg monokrómban is! Ha aggódsz, hogy fehérben előnytelenül mutatsz majd, akkor válassz optikailag csalóka ruhákat, például fekete oldalvonalasakat.

add-a-colour

Egy másik módja a monokróm viselésének a már megszokott sablonok felcserélése. Felejtsd el az elcsépelt fekete blézert, inkább szerezz be egy fehér szmoking kabátot, ebben biztos a siker, s nem mellékesen szuperszexi is. Még bátrabbaknak ajánlom a teljes fehér outfitet, mely csöppnyi feketével megspékelve tuti befutó. Ennek egy újraértelmezett változata a fekete-fehér szett egy harsány színnel való társítása. Ha mindez még mindig nem elég, akkor vesd be a monokróm kiegészítőket és körömdizájnt!

clutchbags Monochrome Nail Monochrome Shoes Oscar de la Renta spring 2013 campaign f664205732c05f62bab74c32ef970bbb f1c5483fa5bb980e6da460c64d56ca17

FOLLOW ME:

FACEBOOK

INSTAGRAM

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s