FAB WMN

#FABWMN – ANNA BUGAR, AN ACTRESS WITH A GORGEOUS SMILE

ENG: Today’s fabulous woman is Anna, a Hungarian actress, whom I know from Facebook. As it turned out she is from my home town, however we’d never met while growing up. Our first encounter was earlier this year, in March, in a restaurant where she was sitting with her husband and I was standing at the counter, ordering some food and trying to get out ASAP, as I’d been to the dentist prior and my face was still half sleep. She noticed me, I noticed her, we both seemed familiar but non of us reached out to the other – as discussed later we both thought it would be awkward (well, as far as I am concerned it would have been, as having my face numb I was kind of drooling).

bugar anna, livs visage, anami blog, fab wmn
Bugar Anna MUA – Livs Visage

I contacted her after our “meet-cute” and we talked on Facetime (got to love technology bringing people together from different parts of the world). She is one of the most cheerful person I’ve ever met. It’s just so naturally flowing from her, this kindness and being down to Earth, embracing the good in life and enjoying it.

To be honest, I’ve never seen her acting – she lives and works in Budapest, therefore I haven’t had the chance yet (she also plays in a daily soap, but we do not have Hungarian channels on our TV). But based on her vibe I can imagine Anna being wonderful on stage. She is that kind of a woman who you want to be around because her attitude and existence just makes the world a better place.

If you liked this post please let me know – comment, share and come back for more!
@anamiblog
INSTAGRAM     FACEBOOK     PINTEREST
#FABWMN

bugar anna, anami blog, fab wmn

HU: A mai cikkben egy szlovakiai magyar szinesznot mutatok be nektek, Bugar Annat. A Facebookon figyeltem fel ra egy kozos ismeroson keresztul, mint kiderult, o is dunaszerdahelyi, de gyerekkorunkban sosem talalkoztunk – Anna a pozsonyi magyar gimiben vegzett, aztan pedig Pesten tanult tovabb.

Iden Marciusban talalkoztunk eloszor, illetve inkabb ugy mondanam, hogy fizikai valonkban akkor voltunk eloszor egy terben. O a ferjevel ebedelt egy etteremben, en meg a pultnal rendeltem elvitelre, mindketten eszrevettuk a masikat, tudtuk is, hogy valahonnan ismeros, de egyikunk sem nyitott. Kesobb ezt megbeszeltuk, mindketten ugy gondoltuk, hogy talan ciki lenne – reszemrol biztosan ugy is lett volna, mert fogorvostol jottem, az arcom fele meg zsibbadt es a nyalam sem maradt mindig a szamban…

bugar anna, anami blog, fab wmn, Balint Schneider, Edina Csvecsko, Beatrix Szucs
Photo: Balint Schneider MUA: Edina Csvecsko Styling: Beatrix Szucs

Na, de aztan beszeltunk Facetime-n (imadom, ahogy a technika osszehozza az embereket), vegre jobban megismerhettem Annat. Az elso benyomasom az volt, hogy az egyik legderusebb szemely, akivel eddig valaha is talalkoztam. Annyira konnyeden arad belole az a termeszetes kedvesseg, jatekossag es vidamsag, amitol azt erzed, hogy legszivesebben beletenned ot a zsebedbe es hordoznad magaddal, hogy mindig bearanyozza a napod (nem, nem vagyok orult).

Anna Pesten el es dolgozik, a Joban Rosszban most mar a Super TV 2-n futo szappanopera egyik szereploje, ezen kivul pedig a szinpadon is jatszik. Lathattatok ot mar Szabo Magda Abigeljeben, Figaro hazassagaban, a Micimackoban vagy a Ma estére szabad a kecó, avagy a londoni szextettben. Keszitettem vele egy kisebb interjut is, melybol meg tobb mindent megtudhattok rola:

 • Miert lettel szineszno?

Kislány korom óta figyelem magam, nálam ez nem tudatos inkább természetes. Odafigyeltem arra, hogy mit szeretek mit nem, miben vagyok ügyes és mi az amiben kevésbé. Szépen megmutatta az élet, hogy ebbe az iránya lenne szerencsés elindulnom.

 •  Jellemezd magad 5 szoval…

Bátor – de nem vakmerő, kedves, alázatos, egyenes, erzékeny.

bugar anna, anami blog, fab wmn, Balint Schneider, Edina Csvecsko, Beatrix Szucs

 

 •  5 ev mulva…

Öt év múlva is szeretnék ugyanilyen kíváncsi lenni, hogy mi lesz öt év múlva. Nagy kaland az élet!

 • Hol erzed magad otthon?

Önmagamban. Ezáltal úgy érzem tulajdonképpen bárhol a világon. Mert mindenki, akit szeretek mindig itt van velem lélekben. Mindig. A férjem, a családom, a barátaim…

 • Szerinted miert jo nonek lenni?

Megvan a szépsége minden létezésnek. Annak mikor valaki férfi testbe születik és annak is ha nőibe. Nem igazán tudok olyan tulajdonságot ami ne lehetne egy férfié is, ha elég érzékeny. Viszont van egy dolog amire csak mi nők vagyunk képesek…életet adni egy gyereknek. Hát ezért a legjobb nőnek lenni!

 • Ha barkit valaszthatnal, kivel toltenel el egy napot?

Osho-val. Jól ellennénk.

 • Ha az eletedbol filmet forgatnanak melyik szineszno jatszana a te szerepedet?

Szerinted Scarlet Johanson vállalná?

 • Van-e olyan no, aki nagy hatassal volt rad az eleted soran?

Meryl Streep munkássága lenyűgöz. És nem azért, mert most divat őt kedvelni. Nagyon szimpatikus a humora, bölcsessége és természetesen a tehetsége. Úgy képzelem jó ember lehet. Nagyon inspiráló.

 • Hogyan kezeled a stresszt?

Azt hiszem, jól. Mikor megtelik a fejem, lelkem, akkor kiürítem a már nem oda való dolgokat. Nem szabad tartogatni. “Minden napnak a saját gondja!”- ha felgyülemlenek a feladatok és úgy érzem, hogy nem győzöm, erre gondolok.

 •  Ajanlj egy:

…konyvet: De nehéz csak egyet! Müller Péter: Férfi élet női sors
…filmet: Macska a forró bádogtetőn
…dalt: Pavarotti & Eric Clapton: Holy Mother

 • Mit szeretsz a legjobban Budapestben?

Azt a sok élményt, emléket amit neki köszönhetek.

Anna mindennapjaiba a Facebook (Bugar Anna) es Instagram (anna_bugar) oldalain kukkanthattok be. Erdemes ot kovetni, mert szinhazjegyeket is nyerhettek, illetve tenyleg egy eletvidam es inspiralo no, aki oromet araszt magabol.

 

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s