FASHION

#KARPATOKSZEPE – RENATA DANO, THE WINNER OF MISS MEDIA

ENG: This is the final interview from the Karpatok Szepe contest, this time I am introducing the winner of my prize. As you might remember I had a pool on the blog for the Miss Media title, the happy winner (with more than 25 000 votes) is Renata Dano from Ukraina. I met her couple of days before the finals, and was pleased to find what a lovely person she was. Congratulations again to Miss Media!

dano renata karpatok szepe miss media

HU: Ime a Karpatok Szepe dontorol hozott utolso interju, ezuttal a blogon inditott Miss Media cim nyertesevel, Dano Renataval. A kísérleti projekt keretén belül 2 kárpátaljai lány vett részt a ‪#‎KarpatokSzepe‬ döntőjén, Renata az Anami Blog altal felajanlott divatcsomagot nyerte meg, ezzel egyutt pedig a Miss Media cimet (tobb, mint 25 000 szavazattal kerult az elso helyre). Par nappal a verseny elott volt alkalmam talalkozni Renataval, es igazan orulok, hogy hozzakerult a dij.

dano renata, karpatok szepe, miss media, anamiblog

Renatat a verseny utan interjuvoltam meg:

  • Mi volt számodra a verseny legnagyobb/ legjobb élménye?

Számomra az egész verseny hatalmas nagy élmény volt. Nagyon örülök, hogy részt vehettem rajta, sok tapasztalattal gazdagodtam. Nagyon tetszett az egy hetes tábor, ami alatt felkészítettek bennünket a versenyre, minden egyes napját élveztem. Ami viszont a legnagyobb élményem volt  az a döntő napja, melyet már nagyon vártam.

  • Az ajándékcsomagot melyik darabja tetszik a legjobban?

Az ajándékcsomag minden egyes darabja tetszik, egyszerűen imádom,  egyik kedvencem a Warehouse bordo táska.

dano renata, karpatok szepe, miss media, anamiblog

  • Milyen volt a színpadon, izgultal-e?

Nagyszerüen éreztem magam a színpadon. Már alig vártam, hogy színpadra léphessek, viszont be kell valljam, hogy volt egy pici izgalom előtte.

  • Milyen tanácsot adnal azoknak, akik szinten szépségversenyre jelentkeznek?

Mindenképpen próbálják ki. Legyenek kitartóak, mivel nem egy egyszerű feladat végigcsinálni. Semmit sem veszítenek , csak is nyerhetnek: tapasztalatot és önbizalmat.

dano renata karpatok szepe 5dano renata karpatok szepe 4dano renata karpatok szepe 3dano renata, karpatok szepe, miss media, anamiblogdano renata, karpatok szepe, miss media, anamiblog

miss media, karpatok szepe, dano renata, anamiblog, karpatalja

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s