FASHION

HOW TO DRESS KIDS – KOKA BABY DESIGN F/W 13

ENG: Fashion has become more and more a part of our everyday life – and apparently one can never start being a Fashionista too early. If in doubt how to dress your kids and babies this season get inspired by the Koka Baby Design’s latest collection which has been a great success in the Slovak Fashion Week lately. The designer, Annamaria Kiss Kosa created a simple and comfortable, yet highly stylish set for the little ones. The colour scheme mainly consists of greys and blacks with a hint of some red and green. The concept was to establish pieces that are trendy, wearable and kids can identify with. The collection is a contemporary interpretation of the 80’s with some uniform-ish charm. Below is a selection of my favorite pieces, for more images visit www.blueberrybaby.hu  Also have a look at the interview I made with Annamaria earlier this year, it’s not just about kids, you might find a dress for yourself as well.

Koka Baby Design FW 13
Koka Baby Design FW 13

HUN: Elkészült a KOKA Baby Design 2013-as őszi, téli kollekciója, melyet a tervezö, Kiss Kosa Annamária a  Pozsonyi Divat Napok gálaestjén, 2013. október 17-én mutatott be. A ruhadarabok egyedien ötvözök a felnőtt és a gyerekdivat formavilágát. Annamária tervezői célkitűzései, hogy trendi, elegáns, de kényelmes és nem utolsó sorban olyan ruhadarabokat alkosson, mellyel a gyerekek is azonosulni tudnak. A kollekció alapszínei a szürke, a fekete, a piros és az élénkzöld. Összhatásában a 80-as évek, továbbá az iskolai uniformis jegyei köszönnek vissza.
A ruhák nagy sikert arattak és kifejezetten pozitív média visszhangot kaptak a szlovák sajtóban. A kollekció Lookbook és kampány képeit a Blueberry Baby Style&Foto (www.blueberrybaby.hu) csapata készítette el. A képek koncepcióját Bakos Mirtusz Eszter (Stylist) találta ki, aki maga is évek óta dolgozik a szakmában.

Olvasd el az Annamariaval tavasszal keszitett interjumat.

KOKA BABY DESIGN FW13
KOKA BABY DESIGN FW13
www.anamiblog.com
KOKA BABY DESIGN FW13

Fotós: Foor Gábor Creative director/ Styling: Eszter Mirtusz Bakos Sminkes: Erdei Réka Fodrász: Balogh Lilla Mini modellek: Lana,Kitti,Borisz

CONTACT: Annamaria Kiss Kosa – KOKA FASHION

KOKA BABY DESIGN

www.kokafashion.com

KOKA BABY DESIGN 1 KOKA BABY DESIGN 2 KOKA BABY DESIGN 3

2 thoughts on “HOW TO DRESS KIDS – KOKA BABY DESIGN F/W 13

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s