FAB WMN

30 FAB WMN ON INSTAGRAM TO FOLLOW

ENG: As you might have noticed, I had a FAB WMN month on my Instagram profile in November. It was quite successful, and I enjoyed the project a lot. The idea was to repost an image of a woman I find inspirational every day, using the hashtag #fabWMN.

Apart from that I also started to give out little compliment cards wherever I went around town – on the train, underground. When I saw a woman who had a great outfit, make-up, hair-do, a lovely smile or fab freckles – anything really, I’d write the compliment on the back of the card and hand it over to her.

This is how the card looks like from the front – and then there’s the actual compliment on the back:

a compliment just for you, anamiblog, fab wmn

Personally, I’ve been learning to receive compliments without being sarcastic about them or protesting, even though it feels nice, sometimes it was difficult just to say “Thank You”. This is why I got the idea to give them – it can make someone’s day, it feels nice, and with the cards I can also raise awareness of the FAB WMN project. So far every lady loved it!

Back to the Instagram aspect – here’s a list of all the women featured during November. Check them out, I’m sure you will find some new accounts to follow, and many wonderful stories to get inspired by (and remember to use #FABWMN with your Insta images):

 1. @bjonesstyle
 2. @bellandsmokey
 3. @livsvisage
 4. @evglamazon
 5. @brittneypanda
 6. @beautywithplus
 7. @natinstablog
 8. @esztervirag
 9. @abimarvel
 10. @lulinka
 11. @theworldofildiko
 12. @tonbo_diary
 13. @zoardandassya
 14. @daniellevanier
 15. @imverysimple26
 16. @noraspiration
 17. @mindthecork
 18. @yogidille
 19. @pasztory.dori
 20. @lucynoble
 21. @ryba_rova
 22. @rekavago_official
 23. @bysju
 24. @hosszukatinka
 25. @suelknitwear
 26. My mother (she’s not on Instagram, though)
 27. @jankatopanka
 28. @donnaiveh
 29. @m.v_photography
 30. @ritacsolle

If you liked this post please let me know – comment, share and come back for more!

@anamiblog

INSTAGRAM     FACEBOOK     PINTEREST

#FABWMN

 HU: Hurra-hurra, kozkivanatra ujra magyarul is! Aki koveti az Instagram profilomat, az tudhatja, hogy novemberben FAB WMN (magyarul kb “Csodas nok”) honapot tartottam ott – minden nap megosztottam egy szamomra inspiralo no kepet a #fabWMN teget hasznalva, leirva azt is, hogy szamomra miert csodalos. Szerintem nagyon sikeres volt ez a kezdemenyezes, szerettem csinalni ezt a projektet.

Ha kivancsi vagy a szereplokre, akkor a fenti listaban megtalalod oket, a nevukre kattintva pedig az Instagram profiljukat is meg tudod nezni. Van kozottuk magyar, szlovak, cseh, angol, portugal, amerikai – legtobbjuk a szulofoldjuktol tavol el es alkot, de mindannyian csodalatos nok.

Az Instas projekten kivul kis “bok-kartyakat” is osztogattam jartamban-keltemben” London szerte, foleg a metron, a vonaton. Az otlet onnan jott, hogy nekem (is) problemat jelentett elfogadni egy “koszonommel” a dicseretet, bokot, csipobol altalaban lereagaltam egy szarkasztikus megjegyzessel, vagy mentegetodztem, hogy miert is nem vagyok jogosult az aktualis dicseretre. Ennek ellenere jolesik, ha valaki bokol, kiemeli egy-egy pozitiv aspektusunkat. Igy azt gondoltam, hogy adok en is bokot, dicseretet masoknak (egyebkent is szeretem megdicserni az embereket), hogy oromet okozzak, illetve, hogy megfigyeljem, hogy a nok hogyan reagalnak erre. Egyelore meg mindenkinek tetszett!

A kartyat lathatod feljebb egy kepen. Az elejere az van irva, hogy “egy bok csak neked”, a hatuljara pedig en irom ra akkor es ott az aktualis bokot – akar outfit, smink, egy szep mosoly, csodas szeplok.

Ha szeretnel te is reszese lenni a FAB WMN projektnek, akkor hasznald Instan a #fabWMN teget, irj nekem, ha szeretnel egy interjuban szerepelni a blogomon, vagy ha ismersz mas kreativ, inspiralo not, aki szivesen bemutatkozna az Anami Blogon.

2 thoughts on “30 FAB WMN ON INSTAGRAM TO FOLLOW

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s