DESIGN

#KARPATOKSZEPE – KITTI LEDNECKY, 1ST RUNNER UP

ENG: As you can see this week has been about the Carpathian Beauty – today I am introducing the 1st runner up, the beautiful Kitti Lednecky. She will representing Slovakia in Egypt, at the Miss Model of the World. I am truly happy that Kitti finished among the best three, she deserves the place of the 1st runner up.

lednecky kitti karpatok szepe 5

HU: Amint mar eszrevehettetek ez a het szinte a Karpatok Szepe versenyrol szol itt a blogon. Ma az elso udvarholgyet, Lednecky Kittit mutatom be, aki a tovabbiakban Egyiptomban, a  Miss Model of the World versenyen kepviseli majd orszagunkat. Gratulalok Kittinek, aki valoban megerdemelten erte el fantasztikus helyezeset.

Kittit a verseny utan interjuvoltam meg:
  • Az helyezésen kívül mi volt számodra a verseny legnagyobb/ legjobb élménye?
Mindenképp a felkészítőtáborral kezdeném, ugyanis sok embert ismerhettem meg, valakiket jobban, valakiket kevésbé. Sok szép pillanatot töltöttünk együtt. Szamos meglepetésben volt részünk, a legszebb pillanatok közül az “extrém dolgot” emelném ki, mikor betoppantak az ajtón szüleink. Gyönyörű ruhákban és cipőben léphettünk színpadra több száz ember előtt, szóval mind a 14 lány elmondhatja magáról, hogy nyert.
lednecky kitti karpatok szepe 4
  • Hogy ünnepeled a helyezést?

 A döntő másnapján elmentem nagyszüleimhez, akik könnyes szemmel hallgatták az élményeimet a versenyről. Megünnepeltük a helyezésem,s buzdítottak a további sikereimhez. A barátaimmal is szeretném megünnepelni, s megköszönni azoknak, akik őszintén támogattak az elejétől a végéig.

  • Milyen volt a színpadon, izgultal-e?
A színfalak mögött, az első produkció előtt izgultam, viszont mikor kiléptem, elszállt rólam, és élveztem a pillanatot, a lehetőséget.
lednecky kitti karpatok szepe 3
  • Mi var most rad, mi lesz a feladatod?
Egyiptomban fogom képviselni a hazámat a Top Model of the World versenyen. Megteszek mindent, hogy olyan helyezést érjek majd el, amire büszke lehetek, és amire büszkék lesznek rám, valamint én nyertem a Miss Kukkónia címet, ezáltal egy évig én képviselhetem Csallóközt, ami rettentő nagy örömmel tölt el. Sok feladat vár rám, nagyon várom, és mindent megteszek azért, hogy kellőképpen képviselhessem azt a helyet, ahol születtem, ahol élek.
  • Milyen tanácsot adnal azoknak, akik szinten szépségversenyre jelentkeznek?
Nagyon sok szép lány van, többfajta szépség létezik, mindenki valamiért különleges. Azt tanácsolnám a lányoknak, hogy ne féljenek felvállalni azt akik, hiszen mindnyájan egyéniségek vagyunk, legyenek magabiztosak, ezáltal sugarzik majd a szemelyiseguk.  Nincs is szebb egy határozott, nőies, mosollyal tündöklő Nőnél.
lednecky kitti karpatok szepe 2lednecky kitti karpatok szepe 1

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s