DESIGN

#KARPATOKSZEPE – NOEMI BITTERA, THE QUEEN

ENG: Last Sunday has seen the finals of the Carpathian Beauty contest, and finally we have a queen: Noemi Bittera! I truly believe it was the perfect choice, the judging panel did a good job (thank you very much), Noemi is not just a classic beauty but also an intelligent and lovely person, who will without doubt represent our country perfectly on the following Miss Intercontinental. Applause!

noemi bittera 2

HU: Mult vasarnap megrendezesre kerult a Karpatok Szepe verseny felvideki dontoje, melyen a bacsfai gyonyoruseg, Bittera Noemi nyerte el a kiralynoi koronat. Oszinten mondom, hogy ennel jobb dontest nem is hozhatott volna a zsuri, hiszen Noemi nemcsak csodaszep, de intelligens es egy nagyon jolelku, kellemes szemelyiseg, aki melto modon kepviseli majd hazankat a Miss Intercontinental kovetkezo versenyen.

Noemit a verseny utan interjuvoltam meg:

  • Az első helyezésen kívül mi volt számodra a verseny legnagyobb/ legjobb élménye?

Az elso helyezésen kivül számomra a legjobb és egyben legnagyobb élmeny az egy hetes táborban való részvétel volt. A kemény munka mellett élményekben is volt részünk böven: közös mozizás az egész csapattal, esti beszégetések, ami segített jobban megismerni a lányokat, s aminek szintén nagyon örülök az a sok nevetés és beszélgetés. Ezek felejthetetlenek számomra.

  • Hogy ünnepelted az első helyezést?

Családi és baráti körben ünnepeltem az elso helyezést, az ünneplés után pedig a megérdemelt pihenéssel fejeztem be a napot. 🙂

  • Milyen volt a színpadon, izgultal-e?

Jól éreztem magam, bár izgultam, mivel ez volt az elso ilyen szereplésem nyilvánosság elott. De magát a versenyt nagyon élveztem. A lányokkal jól összehangolódtunk a színpadon, nagyszerű élmény volt.

  • Mint királynő mi lesz a feladatod?

Fontos feladatnak tartom a kovetkezo versenyre valo felkészülést, hiszen egy nemzetközi versenyen vehetek majd részt, ahol az országunkat képviselem majd.

  • Milyen tanácsot adnal azoknak, akik szinten szépségversenyre jelentkeznek?

Nekem nem igazán volt önbizalmam a verseny alatt és ez sokszor meg is mutatkozott. Ezért szerintem az egyik legfontosabb dolog, hogy magabiztosan induljanak neki a versenynek, adják önmagukat és mosolyogjanak nagyon sokat.

noemi bittera 1noemi bittera 3noemi bittera 4bittera noemi 6bittera noemi 5bittera noemi 7bittera noemi 8karpatok szepe gyoztesek

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s