DESIGN · FAB WMN

#fabWMN – KLAUDIA NAGY

141
ENG: Sweet little drawings on wooden homeware – this is Klaudia Nagy Design in a nutshell. However, it is so much more – it is love, it is happiness, playfulness, memory and fun. Check out Klaudia’s beautiful designs on her website by clicking HERE.
HU: Nagy Klaudia csodaszep alkotasait Facebookon talaltam meg nemreg, es irtam is Klaudianak, hogy mindenkepp szeretnem ot bemutatni itt a blogon. Fa kiegeszitok illusztracioja diohejban az, amit csinal, de ennel megis sokkal tobb: jatek, boldogsag, szeretet es emlek. Annyira edesek es kreativak, tokeletes ajandek barkinek!
Nagy Klaudia design
Ime egy mini interju Klaudiaval, es meg sok-sok kep, amiben gyonyorkodhettek (photo credit: Vadnai Szabolcs). Aki pedig rendelni szeretne, az nezze meg Klaudia blogjat (katt IDE) es Facebook oldalat is (katt IDE), illetve megtalaljatok Klaudia termekeit a budapesti Szimpla design Shopban.
  • Jellemezd magad 5 szoval:

… őszinte, végletes, kritikus, spontán, humoros.

  • 5 év múlva…
…már remélem megtanulok nemet mondani.
  • Mire vagy a legbüszkébb?
A megújulásra.
  • Mikor vagy a legboldogabb?
Szakmailagakkor, ha van elég türelmem kivárni azt, amíg először a fejemben összeáll egy képem, s csak utána ülök le s vetem papírra, egy perccel sem előbb 🙂 Emberileg, ha ket lépéssel azelőtt felismerem a kimerülés állapotát, mielőtt még rálépnék az utolsó két terméskőre…
  • Ami nékül nem indulok útnak…
… minimum egy gyűrű van valamelyik mutatóujjamon.

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s