DESIGN

#KARPATOKSZEPE -SZALOCZI BARBARA

7. Szalóczi Barbara (Pered)

ENG: Barbara speaks Hungarian, Slovak and is learning English, after which she is aiming for Russian. Her short term goal is to successfully finish university, while in the long run she dreams of a good job and a loving family. Barbara lists confidence as the number quality a beauty queen should have alongside with intelligence and being friendly.

Szaloczi Barbara Karpatok Szepe
Enter a caption

HU:

  • Szerinted milyen tulajdonsagokkal/ertekekkel kell redelkeznie egy szepsegkiralynonek?

Elso sorban egy királynonek magabiztosnak kell lennie, hogy mindenki elhigyje, hogy méltó a királynoi szerepre. Ami szintén fontos  hogy barátságos legyen, müvelt, intelligens és ne legyen beképzelt.

  • Hany nyelvet beszelsz, es melyeket szeretned megtanulni?

Az anyanyelvemen kivul szlovákul, angolul is beszélek , de még van mit tanulnom , mert nem használom mindennapi szinten. Nagyon szeretnék oroszul is megtanulni már régóta, és amint jelentettem az angol tudásomat szeretném tokéletesíteni.

  • Mit szeretnel elerni az eletedben?

A Nagy álmok közé az egyetem sikeres befejezeset, egy jó állást és egy szereto családot sorolnék, és ehhez természetes azt, hogy egészséges legyek, hogy mindezt véghez tudjam vinni.:)

  • Mit jelent szamodra a magyarsag/magyarnak lenni?

Ha valaki magyarnak születik, akkor szerintem nem gondolkozik ezen a kérdésen, mert ez olyan automatikus az ember számára. Mi, magyarok, születésunk óta ebben élunk, magyarul tanulunk, a magyar kultúrat és a hagyományokat kovetjuk, nekunk magyarok a gyokereink, melyekre életunk végéig buszkék leszunk, és buszkén viseljuk a magyarságunkat szerte az egész világban.

‪#‎anamiblog‬ ‪#‎kissvirag‬ ‪#‎horen‬ ‪#‎admiralgalanta‬ ‪#‎wlffashionshow‬ ‪#‎ndl‬‪#‎posztos‬ ‪#‎kukkonia‬‪#‎livsvisage‬ ‪#‎charm‬ ‪#‎perte‬

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s