DESIGN

#KARPATOKSZEPE – MARIK ORSOLYA

3. Márik Orsolya (Vásárút)

ENG: Orsolya is still a student, after she finishes school she would love to open her own bar/coffee shop. Modelling is appealing to her as well, such as the beauty of Italian and French languages. She would like to have two kids once she finds the one. Orsolya describes a beauty queen as a woman with confidence and integrity, someone, who can truly represent her country.

Marik Orsolya Karpatok Szepe

HU:

  • Szerinted milyen tulajdonsagokkal/ertekekkel kell redelkeznie egy szepsegkiralynonek?

Úgy gondolom a legfontosabb, amivel rendelkeznie kell egy szépségkirálynőnek, az a magabiztosság, önbizalom. Céltudatosnak kell lennie, alázatosnak és persze kitartónak. Az embereknek látniuk kell, hogy amit tesz, azt örömmel teszi. Egyértelműen fontos a külső: bájos arc, kifinomult női idomok, de ha esetleg van egy kis hiányosság, azt egy magával ragadó személyiség, egy egyedi kisugárzás nagyon könnyen ellensúlyozni tudja. A másik ami szerintem nagyon fontos az intelligencia. Bárhol is van mindig egy szépségkirálynőhöz méltóan kell viselkednie.

  • Hany nyelvet beszelsz, es melyeket szeretned megtanulni?

Három nyelvet beszélek. Anyanyelvem a magyar, mellette a szlovák is elég jól megy, a harmadik pedig az angol, amit kezdő szinten beszélek, de természetesen még tanulom. Az olasz és a francia nyelvek szépsége nagyon magával ragadott, ezeket szívesen megtanulnám. A mai világban nagy előny, ha valaki több nyelven is beszél.

  • Mit szeretnel elerni az eletedben?

Miután befejezem az iskolát szeretnék rögtön dolgozni, takarékoskodni, majd később, ha minden jól alakul egy saját szórakozóhelyet, bárt vagy kávézót nyitni. Pontosan még nem tudom melyiket szeretném megvalósítani és hogy hol, de ezen e területen szeretnék majd érvényesülni. Ha úgy hozza a jövő és sikerrel járok ezen a versenyen, akkor nagyon szívesen modellkednék, mindig érdekelt ez a szakma is. Ha megvan a megfelelő karrier utána jöhet a család. Jelenleg nincs párom, de majd ha rám talál az igazi, akkor két gyermeket szeretnék, persze ha a körülmények is megfelelőek lesznek hozzá. Mindenképp szeretnék egy boldog és egészséges családot, akik támogatnak és akiket én is támogathatok.

  • Mit jelent szamodra a magyarsag/magyarnak lenni?

Számomra a magyarság nem csak azt jelenti, hogy magyarnak születtem, magyarul beszélek, hanem hogy ahhoz a nemzethez tartozom, amely a történelem során mindig helyt tudott állni és megmutatta kitartását, bátorságát és soha nem tagadta meg a magyarságát. Büszkeséggel tölt el, hogy magyar vagyok!

‪#‎anamiblog‬ ‪#‎kissvirag‬ ‪#‎horen‬ ‪#‎admiralgalanta‬ ‪#‎wlffashionshow‬ ‪#‎ndl‬‪#‎posztos‬ ‪#‎kukkonia‬‪#‎livsvisage‬ ‪#‎charm‬ ‪#‎perte‬

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s