DESIGN

#KARPATOKSZEPE – DANO RENATA

4. Danó Renáta (Dercen)

ENG: Her dream has always been to be in a beauty contest. Now that is has come true, she wants to prove it to herself that she can do it. Another goal of hers is to become a professional hairdresser, as Renata loves making people happy, and to see them satisfied with themselves. She speaks Hungarian, Ukrainian, a little English and admires the melody of the Russian language. She thinks that a beauty queen should first of all has inner qualities such as kindness and confidence, and that she should always behave herself no matter what.

Dano Renata Karpatok Szepe

HU:

  • Szerinted milyen tulajdonsagokkal/ertekekkel kell redelkeznie egy szepsegkiralynonek?

Véleményem szerint egy szépségkirálynőnek a kisugárzása az, ami nagyon fontos, hiszen mit ér a külső, ha a belső értéktelen. Akkor szép és gyönyörű igazán egy lány, mikor sugárzik belülről a jólelkűsége. Ezen kivul egy szépségkirálynőnek kedvesnek, határozottnak, magabiztosnak, elszántnak kell lennie, s ami még nagyon fontos, hogy tudjon viselkedni bármilyen társaságban.

  • Hany nyelvet beszelsz, es melyeket szeretned megtanulni?

Anyanyelvemet a magyart, amire nagyon büszke vagyok. Az ukrán nyelvet alapszinten beszélem, de még tanulom, mint ahogy az angol nyelvet is. Minden vágyam eljutni egy angol közösségbe, hogy még könnyebben és hamarabb megtanulhassam és elsajátíthassam a nyelvet. Nagyon tetszik és gyönyörű nyelvnek tartom az oroszt, ez az a nyelv, amit még nagyon szeretnék tanulni. Nagyon hasonlít az ukránhoz, mégis könnyedebb, lágyabb, dallamosabb, ez az, ami megfogott benne. Nem lesz könnyű feladat, de állok elébe! 🙂

  • Mit szeretnel elerni az eletedben?

Mindig nagy vágyam volt, hogy bekerüljek egy szépségversenybe. Mondhatni ez volt az álmom, a célom. Elsősorban magamnak szeretnék bizonyítani, hogy végre elértem valami olyat, amiről mindig is álmodtam. Emellett másik kitűzött célom az, hogy mesterfodrász legyek. Nagyon szeretem ezt a szakmát, imádok másoknak örömet okozni! Annál jolesőbb érzés nincs, mikor a vendégem meg van elégedve a munkámmal, és látom az arcán , h Ő is meg van elégedve saját magával. Fontos volt, hogy olyan szakmám legyen, melyben tudok valahogy az embereknek segíteni, és/vagy akár örömet okozni.

  • Mit jelent szamodra a magyarsag/magyarnak lenni?

Számomra a magyarság dicsőséget és kötelességet jelent. Dicsőséget azért, mert részese vagyok annak a kis nemzetnek, mely elszakadt az őseitől és folyamatos megpróbáltatásoknak van kitéve. Kötelességet pedig azért, mert köteles vagyok továbbadni azt, amit én kaptam. Gondolok itt a magyarság eszméire, kultúrájára, szokásaira, gasztronómiájára, nyelvére. Azáltal, hogy sokkal nehezebb kiállni a folyamatos próbát, sokkal több mindent kapok az életben, és sokkal jobban tudom értékelni az apró örömöket is egyaránt.

‪#‎anamiblog‬ ‪#‎kissvirag‬ ‪#‎horen‬ ‪#‎admiralgalanta‬ ‪#‎wlffashionshow‬ ‪#‎ndl‬‪#‎posztos‬ ‪#‎kukkonia‬‪#‎livsvisage‬ ‪#‎charm‬ ‪#‎perte‬

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s