DESIGN

#KARPATOKSZEPE – FIOLA CLAUDIA

10. Fiola Klaudia (Deáki)

ENG: Claudia speaks three languages: Hungarian, Slovak and English, and being a huge Paris lover she would love to learn French (but only after she picks up Russian). Her dream is to work in mass media, and to leave a legacy after living a meaningful life. She believes that a beauty queen should always behave as a lady, as she is not only representing herself, but also all her supporters and sponsors.

Fiola Klaudia karpatok szepe

HU:

  • Szerinted milyen tulajdonsagokkal/ertekekkel kell redelkeznie egy szepsegkiralynonek?

Egy szépségkiralynonek ugy kell viselkednie, mint egy igazi holgynek. Amelett, hogy saját magát képviseli, az egész stábot is egyaránt, akik támogatják. Fontos, hogy minden esetben tudjon reagálni – kellemes/kellemetlen meglepetés esetén egyaránt. Kulso szépség mellett fontos, hogy jo kommunikácios kezseggel rendelkezzen.

  • Hany nyelvet beszelsz, es melyeket szeretned megtanulni?

Magyarul, szlovakul, angolul, egy kicsit spanyolul – de azt csak tényleg pár alap kifejezés erejeig. Oroszul szeretnék megtanulni – remélem, hogy januártol sikerul kialakítani egy kezdo csoportot a munkahelyemen. További nyelv, ami nagyon kozel áll a szívemhez (foleg Párizs miatt) a francia, ugyhogy ha az orosz már menni fog, akkor ezt is szeretnem elsajatitani.

  • Mit szeretnel elerni az eletedben?

Nagyon szeretnek valami olyannak a reszese lenni az eletben, vagy kialakitani, amit magam után hagyhatok, ami ertekes es aminek van jelentosege. Ami a karriert illeti: nagy álmom, hogy a médiában dolgozhassak mint riporter/musorvezeto. Mar apro lepeseket megtettem az almom fele, meglatjuk mit hoz a jovo. 🙂

  • Mit jelent szamodra a magyarsag/magyarnak lenni?

Az igazat megvallva nem teszek kulonbseget nemzet es nemzet kozott. Mindannyian valahova tartozunk es egyeni szemelyisegek vagyunk. A magyarsag szamomra eros nepi kulturat, szokásokat jelent. A magyar nyelvnek olyan sajátossága és sokfélesége van, ami igazan kulonlegesse teszi azt!

‪#‎anamiblog‬ ‪#‎kissvirag‬ ‪#‎horen‬ ‪#‎admiralgalanta‬ ‪#‎wlffashionshow‬ ‪#‎ndl‬‪#‎posztos‬ ‪#‎kukkonia‬‪#‎livsvisage‬ ‪#‎charm‬ ‪#‎perte‬

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s