DESIGN

#KARPATOKSZEPE – BITTERA NOEMI

14. Bittera Noémi (Bacsfa)

ENG: Noemi is currently attending college, therefore her most recent goal is to successfully finish her studies, and then to establish her own business. She speaks Hungarian, Slovak and English – the latest she is constantly improving by taking private lessons; and would like to learn German as well. Her idea of a beauty queen is to have an inner quality. Visuals are good to have, but most importantly, she should be confident, simple, tendentious, exemplary and communicative.

Bittera Noemi Karpatok Szepe

HU:

  • Szerinted milyen tulajdonsagokkal/ertekekkel kell rendelkeznie egy szepsegkiralynonek?

Szerintem a külső dolgok csak építik a szépséget, de a kisugárzás a lényeg. A kisugárzásnál pedig nagyon fontos az önbizalom, a céltudatosság és az iránymutatás. Egy szepségkiralynő ne csak szépségevel, hanem belső értékeivel is tudja képviselni hazáját nemzetközi szinten is. Legyen kommunikativ, tanult, kedves, példamutató és egyszerü.

  • Hany nyelvet beszelsz, es melyeket szeretned megtanulni?

Három nyelvet beszélek: magyar, szlovák, angol. Az angol tudásom még nem a legjobb, ezért fejlesztem magam: iskola és munka mellett angol órakat veszek. Nehéz nyelvnek tartom ugyan, de németül megtanulnék.

  • Mit szeretnel elerni az eletedben?

A természetemből adódóan nem tervezek előre, de azért vannak célok, amiket szeretnék elérni. A legelső és egyben legfontosabb dolog tanulmányaim befejezése, merthogy utolsó éves vagyok a főiskolán. Szeretném fejleszteni lehető legjobban az angol tudásomat, és nem utolsó sorban vállalkozni is szeretnék.

  • Mit jelent szamodra a magyarsag/magyarnak lenni?

Büszke vagyok anyanyelvemre, arra, hogy magyar vagyok,  és bárhová kerüljek az életben sohasem fogom megtagadni, sohasem fogok elszakadni anyanyelvemtől. Magyar nyelven tudom igazán jól kifejezni örömömet, bánatomat, érzéseimet ezen a nyelven beszélek, gondolkodok, álmodom.

‪#‎anamiblog‬ ‪#‎kissvirag‬ ‪#‎horen‬ ‪#‎admiralgalanta‬ ‪#‎wlffashionshow‬ ‪#‎ndl‬‪#‎posztos‬ ‪#‎kukkonia‬‪#‎livsvisage‬ ‪#‎charm‬ ‪#‎perte‬

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s