DESIGN

#KARPATOKSZEPE – ZAKHARIAS LAURA

8. Zakhariás Laura (Léva)

ENG: Laura believes that beauty comes from within, and that a queen has a big responsibility representing her country.She is fluent in Hungarian, Slovak and English, and would love to learn Italian some day. Currently she studies at university, and in the future she sees herself as a businesswoman, while keeping modelling as a hobby.

Zakharias Laura Karpatok Szepe

HU:

  • Szerinted milyen tulajdonsagokkal/ertekekkel kell redelkeznie egy szepsegkiralynonek?

Legyen egy különleges, pozitív kisugárzása, mert szerintem ez az, ami igazán széppé tesz valakit. Emellett rendelkezzen jó kommunikációs készséggel, legyen intelligens és érett gondolkodású. Ez nagyon fontos, hiszen királynőként nemzetközi szinten képviseli a hazáját, és ez nagy felelősség!

  • Hany nyelvet beszelsz, es melyeket szeretned megtanulni?

Anyanyelvem, a magyar mellett majdnem ugyanolyan jól beszélek szlovákul, és angolul is felsőfokon. Érdekel a nyelvtanulás, és az olasz nyelv az, amelyet mindenképpen szeretnék még megtanulni.

  • Mit szeretnel elerni az eletedben?

Mivel még fiatal vagyok úgy gondolom, hogy sok lehetőség van előttem. Az egyetemen nemzetközi tanulmányokat tanulok, a jövőben el tudnám képzelni magam egy vállalkozás vezetőjeként. Ezen kívül mindig vonzott a divat világa és a kifutók. Szívesen foglalkoznék modellkedéssel hivatás szerűen is, de hobbiként mindenképp szeretném megtartani. Természetesen nem csak sikeres, de boldog is szeretnék lenni, amikor eljön az ideje, szeretnék majd férjhez menni és családot alapítani.

  • Mit jelent szamodra a magyarsag/magyarnak lenni?

Büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok és, hogy ez a csodálatos nyelv az anyanyelvem. Úgy gondolom, ez egy olyan érték, amelyet mindenkinek meg kellene becsülnie, bár sajnos sokan nem teszik.

‪#‎anamiblog‬ ‪#‎kissvirag‬ ‪#‎horen‬ ‪#‎admiralgalanta‬ ‪#‎wlffashionshow‬ ‪#‎ndl‬‪#‎posztos‬ ‪#‎kukkonia‬‪#‎livsvisage‬ ‪#‎charm‬ ‪#‎perte‬

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s