DESIGN

#KARPATOKSZEPE -BOTOS NIKOLETTA

12. Botos Nikoletta (Hontvarsány)

ENG: Nikoletta describes an ideal queen as a person with elegancy and grace, someone who can be a woman in every situation. Apart from being fluent in Hungarian Nikoletta also speaks Slovak, English, a bit of Spanish and she would love to learn Italian. She is looking forward to receiving her diploma, secretly hopes to become a winner in this beauty contest 🙂 and dreaming of a big family of her own.

Botos Nikoletta Karpatok Szepe

HU:

  • Szerinted milyen tulajdonsagokkal/ertekekkel kell redelkeznie egy szepsegkiralynonek?

Úgy gondolom, hogy a szabályoknak megfelelő külső szépség mellett a legfontosabb, hogy a királynőnek választott lány/nő minden téren nőies és elegáns legyen. Tudnia kell bánni az arcával, a testével és az érzéseivel. Nyugalmat, magabiztosságot, nőiességet és értelmet kell, hogy sugározzon.

  • Hany nyelvet beszelsz, es melyeket szeretned megtanulni?

Magyar anyanyelvűként szlovák többségű vidéken nőttem fel, ezért a szlovák nyelv mindennapos használata megszokott volt nálam. Mindig is érdekelt az angol nyelv, az egyetemen is azt tanulom. Spanyolul is tanultam, bár ebben van még hová fejlődnöm. Imádom Olaszországot, az olasz mentalitást, életstílust és a konyhát, ezért olaszul is nagyon szívesen megtanulnék.

  • Mit szeretnel elerni az eletedben?

Először is szívesen venném, ha a diplomám már a kezemben lenne. 🙂 Konzervatív nőnek tartom magam, aki számára nagyon fontosak a családi értékek. Nagy, boldog, összetartó családot szeretnék magamnak, s azt gondolom, ennek igazi kovácsa mindig a nő. Én ilyen nő szeretnék lenni. Előtte persze jó volna még szépségkirálynővé válni! 🙂

  • Mit jelent szamodra a magyarsag/magyarnak lenni?

Felvidéki magyar családba születtem, magyarul álmodom, így tanultam meg beszélni és gondolkodni. Magyar iskolákba jártam és járok, ez nálunk sosem volt kérdés. Családom mellett a lévai magyar alapiskola, majd a gimnázium is olyan közeget biztosított számomra, mely a magyarságtudatra, öntudatra és a hovatartozásra nevelt. Páromnak-aki most már a vőlegényem 🙂 – köszönhetően is sokat tanultam arról, miért legyünk büszkék magyarságunkra, főként így, anyaországunktól elszakítva, kisebbségben élve. Leendő gyermekeimnek is ezt szeretném átadni, hogy ne csak gondolatban tudják, de meg is értsék a fontosságát annak, hogy magyar barátaik legyenek, magyar társat válasszanak maguk mellé, s ismervén hovatartozásukat magyarként éljék az életüket. Hisz mindenki a saját anyanyelvén tudja a legjobban és legszebben kifejezni az érzéseit.

‪#‎anamiblog‬ ‪#‎kissvirag‬ ‪#‎horen‬ ‪#‎admiralgalanta‬ ‪#‎wlffashionshow‬ ‪#‎ndl‬‪#‎posztos‬ ‪#‎kukkonia‬‪#‎livsvisage‬ ‪#‎charm‬ ‪#‎perte‬

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s