DESIGN

#KARPATOKSZEPE – LASZLO POSZTOS, THE HAIRDRESSER

Ma volt az utolso casting a Karpatok Szepe idei reszeben, nemsokara az is kiderul, hogy ki az a 14 csodaszep lany, aki bejutott a februari dontobe. Addig is ime a kovetkezo mini interju – ezuttal a verseny fodraszat ismerhetitek meg. Kisse talan rendhagyonak tunik ez, mivelhogy ferfiakat ritkan mutatok be itt a blogon, de annal nagyobb szeretettel adok most teret Posztos Lacinak. Ha nem is lesz mindenki kiralyno a vegen, de tokeletes hajkoronat mindannyian “kapnak” majd a fodraszunktol 🙂

karpatok szepe, laszlo posztos

  • Szerinted mitol kulonleges a Karpatok szepe verseny?

A verseny önmagában különleges, hiszen rengeteg lehetőséget tartogat a lányok számára. Sok mindent már elárultunk, de rengeteg dologgal még várunk, bőven lesznek még meglepetések.

  • Mit ad a lanyoknak/versenyzoknek, gyoztesnek?

A lányok rengeteg pozitív élménnyel fognak gazdagodni. A döntősöket sok mindenre fel fogjuk készíteni, hiszen egy valaki közülük külföldön képvisel majd minket. Nem csak saját magamról beszélhetek, hanem mindenki megpróbálja majd kihozni belőlük a maximumot. Persze én a hajukból is.

  • Te hogy veszed ki a reszed az esemenybol?

A versenynek én vagyok a hivatalos fodrásza, és bár ez elég egyszerűen hangzik, nagy feladatnak tekintem. Ezáltal a verseny által szeretném népszerűsíteni a fodrász-kultúrát, hogy a mai nők igényes frizurát viseljenek. A lányok szépségét sokféleképpen lehet és próbálják is hangsúlyozni, de tökéletesebb módja ennek, mint egy frizura szerintem nincsen, hiszen a nők igazi koronája a hajuk. Lehet, hogy pár lánynak nagyobb változtatásokat is be kell vállalnia, de ha sikeresek akarnak lenni mindenképpen megéri.

  • Milyen tanacsot adnal a jelentkezoknek?

Azt tanácsolom, hogy mindenképpen próbálják meg, szeretettel várunk minden jelentkezőt. Adjanak egy esélyt maguknak, lehet, hogy az fogja megváltoztatni az életüket.

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s