DESIGN

#KARPATOKSZEPE – ING. MARIA LIPCSEY, THE COORDINATOR

ENG: Hey lovelies! Please, welcome today another beauty from the contest’s team I am judging for, Maria. She participates as a coordinator, also helping with marketing and casting, while being a busy bee with organizing yet another fashion show in the town. Cheers to all multitasking fab women!

maria lipcsey, karpatok szepe

HU: Haliho szepsegek! Mar javaban zajlanak a Karpatok Szepe castingjai, a csapat nagy munkaban van jelenleg is. Jelentkezni november vegeig lehet a verseny hivatalos oldalan keresztul (katt IDE). A mai cikkben bemutatom nektek a verseny egyik tovabbi rendezojet, Ing. Lipcsey Mariat, aki marketinges tudasaval, tapasztalataval jarul hozza a Karpatok Szepe egyre nagyobb sikerehez. Bizonyara tobben is ismeritek ot az immaron “hagyomannya” valt dunaszerdahelyi WLF divatbemutatok kapcsan, melynek Maria szinten szerves resze. Eljenek a sikeres nok!

  • Szerinted mitol kulonleges a Karpatok szepe verseny?

Mikor felkertek a Karpatok Szepe verseny tarsszervezojenek, nagyon boldog voltam, hogy magyarkent reszese lehetek ennek a csodalatos kezdemenyezesnek. A verseny mottojan gondolkodva rogton az jutott eszembe, hogy Nemzetisegunk, szepsegunk …hiszen buszkek vagyunk magyarsagunkra es szepsegunkre egyarant. A magyar nok koztudottan gyonyoruek es a verseny kulonlegessege abban rejlik, hogy ezt meg tudjuk mutatni igy is, hogy Szlovakiaban elo magyarok vagyunk. Osszefogassal letre tudunk hozni egy olyan szinvonalas versenyt, amely nemcsak a szepsegrol es a rivaldafenyrol, hanem nemzeti ertekeinkrol is szol. A magyar lanyoknak nem kell a szlovak szepsegversenyek valamelyikere jelentkezniuk, hiszen itt magukat adhatjak, magyarul es magyarkent valhatnak ismertte.

  • Mit ad a lanyoknak/versenyzoknek, gyoztesnek?

A lanyoknak felejthetetlen elmenyben lesz reszuk. Alkalmuk lesz arra, hogy bemutatkozzanak a nagykozonsegnek, ismertte valjanak , megvalositsak almaikat es kepviseljek nemzeti ertekeinket.

  • Te hogy veszed ki a reszed az esemenybol?

En szervezokent veszek reszt a versenyben, segitek a marketingben, a reklamban, a kapcsolattartasban , otleteket adok a ruhak valasztasanal , reszt veszek a castingokon zsuritagkent.

  • Milyen tanacsot adnal a jelentkezoknek/versenyzoknek?

Azt tanacsolom a lanyoknak, hogy legyen onbizalmuk, magabiztosan alljanak a zsuri ele es higgyenek abban, hogy sikerulhet , mert gyonyoruek! Ha nincs meg a megfelelo onbizalom es batorsag , sokkal nehezebb dolguk lesz. Mosolyogjanak , mert az fontosabb, mint hinnek.

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

One thought on “#KARPATOKSZEPE – ING. MARIA LIPCSEY, THE COORDINATOR

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s