DESIGN

#KARPATOKSZEPE – KATA VASMERA, THE COORDINATOR

ENG: Hey guys, today I introduce another organizer of the beauty contest, Kata. Last year she became the queen on a similar contest, then progressed to Miss World Hungary, where she was a finalist. In Karpatok Szepe she takes part as a coordinator and adviser for the girls.

HU: Haliho szepsegek! Jovo heten (November 10.) kerul megrendezesre az elso Karpatok Szepe casting Nyitran, mi mar nagyon izgatottak vagyunk.. Innentol kezdve aztan igazan elindulnak a szepsegverseny esemenyei. Idaig is sok minden tortent, de egyelore csak a hatterben, nem feltetlenul latszott ez a nagykozonsegnek is.

Jelentkezni november vegeig lehet a verseny hivatalos oldalan keresztul (katt IDE), aki pedig szeretne par jo tanacsot Katatol, a mi csodaszep szervezonktol, az kattintson IDE. Kata tavaly kiralyno volt egy hasonlo kaliberu versenyen, majd a Miss World Hungary dontose is lett, igy valoban hiteles es igazan tudja, hogy mire kell figyelni. A mai cikkben mesel egy kicsit a versenyrol es a sajat szereperol a Karpatok Szepe kereten belul.

vasmera kata, karpatok szepe

  • Szerinted mitol kulonleges a Karpatok szepe verseny?

A Kárpátok Szépe egy hatalmas rendezvény lesz, és már csak azért is különleges, mert 4 országban élő magyar kisebbséget fog egyesíteni. Fontos, hogy megmutassuk mennyire szépek a magyar lányok, legyenek Magyarországiak vagy külföldi kisebbségben élők. Különleges lesz, mert különleges lányokat keresünk, bízom benne, hogy megatláljuk őket.

  • Mit ad a lanyoknak/versenyzoknek, gyoztesnek?

Bármilyen helyezést is érnek el a lányok biztos vagyok benne, hogy életre szóló élményben lesz részük, figyelni fogunk rájuk minden pillanatban. Szeretnénk hirdetni nemzetiségünk szépségét, megnyitjuk előttük a média és a nyilvánosság világát. Sok-sok lehetőséghez fognak hozzájutni, amiket a lehető legjobban segítünk majd kihasználni.

  • Te hogy veszed ki a reszed az esemenybol?

Én mint koordinátor vagyok része a produkciónak. Szeretnék segíteni a lányoknak minden téren, hozzám fordulhatnak majd ha bármilyen problémával találják szemben magukat. Úgy érzem megfelelő tanácsokat tudok majd nekik adni, hiszen több ilyen versenyen vettem már részt jómagam is. A győztes lányunk egy nemzetközi versenyen is részt vesz majd, amit kiemelt feladatnak tekintek jómagam számára is, hiszen 100%-ban fel kell majd készítenünk őt.

  • Milyen tanacsot adnal a jelentkezoknek/versenyzoknek?

Az első és legfontosabb hogy vegyék komolyan. A második pedig az, hogy mindenképp próbálják meg. Fontos, hogy mint testileg, mint lelkileg felkészüljenek a versenyre, nem csak a tornára vagy a diétára kell figyelni, hanem pszichikailag is fejleszteniük kell magukat, csak hogy pár dolgot említsek: figyelni fogjuk a nyilvános és egymás közti kommunikációt és a kifejezőképességet is.

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s