DESIGN

JO TANACSOK A KARPATOK SZEPE JELENTKEZOINEK

Amint mar tudjatok a blogomon keresztul is folyamatos hireket, erdekessegeket tudhattok meg a Karpatok Szepe szepsegversenyrol. Ma Vasmera Katalin lat el benneteker par jotanacssal a jelentkezesre vonatkozoan. Kata tavaly kiralyno volt egy hasonlo kaliberu versenyen, majd a Miss World Hungary dontose is lett, igy valoban hiteles es igazan tudja, hogy mire kell odafigyelni.

vasmera Katalin, liv's visage, karpatok szepe
Photo credit: Gabor Kanovits
Make-up: LIV’s VISAGE, Varga Lívia
Hair: Joci Gogh
Dress: Exkhlusive Dunajska Streda
Styling: Moncsi Süke

Ime Kata tanacsai:

  • A castingok november 10-én kezdődnek, sokan úgy gondolhatjátok van még idotok, ám minél hamarabb jelentkeztek, annál hamarabb fogjátok érezni a késztetést arra, hogy készüljetek. Fontos, hogy tisztában legyetek a verseny céljaival és a saját képességeitekkel. Ha féltek az improvizálástól írjatok magatoknak pár soros bemutatkozót, hogy biztosan minden lényeges dolgot el tudjatok mondani.
  • Ha szeretnétek részt venni a versenyen, mindenképp jelentkezzetek online, hisz csak így tudjátok tudatni velünk, hogy komolyan veszitek a dolgot, és számíthatunk rátok.
  • Fontos, hogy ügyeljetek a regisztrációs lap PONTOS kitöltésére!
  • A megadott telefonszám és e-mail cím mindig legyen aktuális. Egyelőre azon keresztül tudunk kommunikálni a jelentkezőkkel. Ha ezek az adatok mégsem jók, fontos információkról, hasznos tippekről maradhattok le.
  • Fontos, hogy a méretek REÁLISAK és AKTUÁLISAK legyenek. Ha nem az igazi méreteiteket külditek az már negatív előjel, hiszen a castingon úgyis átmérjük őket. Természetesen azzal tisztában vagyunk, hogy pár centiméter „mozoghat” fel-le, de 10-15 már nem!
  • Portrékép: ha csak lehetséges NE SELFIE legyen, ám ha ez semmiképp sem megoldható elfogadjuk azt is. Ahogy a méreteknél, a fotóknál is fontos, hogy aktuálisak legyenek – ha pl valakinek barna haja van most, ne küldjön szőke hajjal fotókat. Továbbá, a jelentkező érdekeit szolgálja, ha nem takarja ki semmi a fotóról, és nem vonja el semmi a figyelmet róla /pl. napszemüveg, hajpánt stb./
  • Egész alakos kép: szintén fontos a kép aktualitása, valamint, hogy a kép a versenyzőre koncentrálódjon. Ne legyen rajta zavaró vagy túl hangsúlyos háttér, ne legyen a versenyzőn hosszú, egybeszabott, előnytelen ruha, vagy nagykabát. Minél jobb minőségűek a fotók, annál nagyobb eséllyel vágtok neki a castingnak.

Kata hamarosan azokat is ellatja majd tanacsokkal, akiket meghivunk a castingokra. Addig is versenyre fel, jelentkezzetek batran (katt IDE) es figyeljetek a blogomat az ujdonsagokert.

Tovabbi infot a kovetkezo linkeken is talaltok:

Karpatok Szepe weboldal

Karpatok Szepe Facebook oldal

Karpatok Szepe Instagram oldal

#karpatokszepe

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s