DESIGN

ALL THE SEX NOISES

sex, noise, relationship, eroticaENG: Let`s start with the statement of sex being a wonderful thing, especially when you can do it with someone apart from your hand. Whether you do it in a relationship, or on a one-night-stand bases, it`s your choice, just make it safe (and satisfactory). I mean don`t fake it. Never. But that`s not the point of this post (perhaps i should write about that, too). It is about to discuss the inevitable auditory evidence of having it. I am somewhat curious of how others sense it, but instead of asking around I rather just write about it here opening up a possible discussion.

I think I am more than open (hm, what a literate word game) when it comes to sex. I don`t mind talking about it, discussing it, asking or answering, and of course, doing it. I might even embarrass others with how straightforward I can be about it. But there is one thing I have noticed – I cannot bear listening to others climaxing. I mean, I`m ok with porn, there are noises, too, and I`m not the silent one, either. BUT, when it comes to my neighbours waking me up in the middle of the night howling above like they were doing it next to me it is more than I can (and willing) to take. I`m not sure if it is the fact that I know them or simply I`m just odd, but it really freaks me out. So, let me know what you think, how you experience this topic, if at all. I have discussed it with some friends, and now i’m even more interested how people experience this. So, come on, don’t be shy!

If you like my blog, please support it with your vote following this link: http://www.blogerroka.sk/anami-blog/ Just give a LIKE there, and it’s done!

Thank you very much (valid until 10th April 2015).

HU: Kezdjuk azzal, hogy a szex szerintem egy csodalatos dolog, foleg, ha van a sajat kezeden kivul kivel csinalni. Akar kapcsolatban, akar egy ejszakas intervallumokban csinalod, mindenkeppen fontos, hogy biztonsagos legyen es kielegito. Marminthogy ne jatszd meg magad. Sosem! Na, de nem ez a cikkem lenyege (bar, talan errol is kene irni). Most viszont a szeretkezes elmaradhatatlan hangi bizonyitekarol szeretnek szolni. Nagyon kivancsi vagyok, hogy masok ezt hogy latjak, ezert is irok rola, mindenkit arra batoritva, hogy osszak meg velemenyet velem.

Ugy gondolom, hogy eleg nyitott vagyok a szex temaban (micsoda szojatek). Szamomra nem gond beszelni rola, kerdezni, valaszolni, es persze csinalni. Neha talan kellemetlen helyzetbe is hozok embereket az oszintesegemmel. Amit viszont eszrevettem az idok soran, hogy nem birom elviselni, ha masok nyogeset “kell” hallgatnom. A pornoval semmi bajom, az is tele van szex zajokkal, es en sem vagyok nema, de amikor az ejjel kellos kozepen arra kelek fel, hogy a szomszedok felettem orditva nyuszitenek, mintha csak a fejem mellet csinalnak, attol teljesen vegem van. Talan maga a teny, hogy ismerem oket, ami zavaro, de az is lehet, hogy egyszeruen csak en vagyok ilyen zizi. Na, ebben tessek velemenyt nyilvanitani. Minel tobb embert kerdeztem meg idaig, annal inkabb erdekel, hogy mi a koz velemenye a temaban. Tessek csak, batran!

Ha tetszik a blogom, kerlek tamogasd a szavazatoddal: csak a katt a linkre, ott pedig nyomj egy LIKE-t. Koszonom szepen (Aprilis 10-ig lehet szavazni). LINK: http://www.blogerroka.sk/anami-blog/

4 thoughts on “ALL THE SEX NOISES

  1. Az én sztorim: kerti szomszédaink egész nyári foglalatossága az volt, hogy egész nap kint az udvaron minden nap bömböltették a rádiojukat, ment Szandi, LMFAO, Britney, bármi- nem is az előadókkal van a baj- hanem ugy éreztem hogy mindennek megvan a határa, és a mindennapi ő általuk kedvelt zenék hallgattatása gyakorlatilag az összes kertszomszéddal már egy kicsit túllépett a a tolerancia-küszöbön. … kitoltam az udvarra a 800 Wattos hangfalaimat, bekapcsoltam egyik kedvenc metálzenekaromat, elég volt egy óra, és minden megoldódott. Szerintem a megoldás, ha legkozelebb is rá vagy kényszerítve mások örömhangjira ébredni várd meg mig vége, elalszanak, majd kuldj te is örömhangokat. Ha zavarni fogja őket, akkor valszeg máskor ők is tapintatosabbak lesznek, ha nem mert ugy gondolják, ez szupi ha ők kelnek és keltenek emiatt, akkor egy hosszu harc kezdődik 😀

  2. Hahhaaaha! I loved reading this post and your choice of words, i,e ‘I think I’m more than open when it comes to sex..’, thats genius! As for me, I gotta admit apart from when I was 18 and I shared a room with a girl who always had her creepy loser boyfriend always over, I’ve not really heard a lot of other peeps fooling around or climaxing- PRAISE THE LORD!

  3. haha thankfully there are others too thinking the same!! I’m also very frustrated when listening others having sex while I’m trying to sleep! I’m lucky it doesn’t happen often. But last sunmer while being in a greek small island for vacation i think the whole island was having sex loudly!!it was something to notice!

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s