FAB WMN · FASHION

#fabWMN – FESTY IN STYLE

festy in style, anamiblog, fabwomanproject
Festy by Leon Noel Photography

ENG: After some seasonal holiday the #FABWOMANPROJECT is back, and my first contributor in the new year is Festy, a Hungarian fashion blogger, and traveler. She is one of the most followed and acknowledged  streetstylers in her country, who also made the magic happen abroad. She spent 6 month in London last year polishing her English, and since she returned back to Hungary had created a blogger hub organizing various social events and bringing together bloggers with their readers. Her latest project is her own fashion video stream, the #FESTYCHANNEL, bringing you fresh and funky insights from the fashion world. Check out Festy’s platforms here:

www.festyinstyle.blog.hu   FACEBOOK  INSTAGRAM  TWITTER

HUN:

 • Jellemezd magad 5 szóval…

Kreatív, kitartó, vidám, pozitív és segítőkész.

 • Miért pont ezt a nevet adtad a blogodnak? 

A civil nevemet nem akartam használni, mert azt megtartottam a munkahelyemnek és a tanulmányaimnak. Nem akartam a két életemet összekeverni. Így jól jött a becenevem, ami rövid, könnyen megjegyezhető és külföldön is használható.

festy in style, streetstyle, fab woman project
ALL IMAGES BELONG TO FESTY
Gregus Mate Photography
 • Szerinted mitől különleges a blogod, mitől más, mint a többi? 

Nagy előnyöm volt, hogy itthon az elsők között kezdtem Chabyval az outfit blogolást, ezért különlegesnek számított. Már az adja a titkát, hogy folyamatosan fejlesztem a blogot és újabb projekteket rovatokat indítok rajta. Most a legnagyobb újdonság a #FESTYCHANNEL ahol fiatalos, pörgős videókkal mutatjuk be a divat világát. A következő fél évre még van egy nagy tervem, amit majd csak később tudok elárulni.

 • Mit csinálsz, amikor nem blogolsz? 

Utazgatok vagy a barátaimmal vagyok. Szeretem a gasztronomiát is, így mindig újabb helyeket fedezek fel. Több mint 20 évig versenyszerűen sportoltam, az utóbbi időben egy kicsit vissza vettem belőle, mert arra már sajnos nem jut elég időm.

Festy in style, streetstyle, fab woman project
ALL IMAGES BELONG TO FESTY
 • 5 év múlva… 

Az internet világa annyira gyors, hogy most még elképzelni se tudom, mi fog történi 5 év múlva… Szeretném, ha a Festy in style a jövőben is ugyan ebben az ütemben fejlődne. Jó lenne még megtanulni spanyolul és indonézül, mert a nyelvekkel kitágul számunkra a világ. Szeretném befejezni a disszertációmat, hogy a térképészet doktora lehessek.

 • Mire vagy a legbüszkébb? 

Meghívtak a New York Fashion Weekre, és hogy kijuthattam, és erről interjut adhattam a RTL Klub Híradóban. A Marks and Spencer és a Spriengfield arca lehettem. A Cosmopolitánnál saját rovatom és blogom volt. Blogger Shopping Day megszervezésére, amivel bloggereket fogunk össze itthon. #FESTYCHANNEL elindítása.

festy in style, streetstyle, fab woman project
ALL IMAGES BELONG TO FESTY
 • Miben vagy a legjobb?

A kitartásban és a komplex gondolkodásban.

 • Kivel töltenél el egy napot? 

A The blonde salad bloggerével Chiaraval, hogy tanuljak még tőle a blogolásról.

 • Mikor vagy a legboldogabb? 

Amikor sikerélmény ér vagy amikor együtt lehetek azokkal, akiket szeretek.

 • Mi a legkinosabb blogger elmenyed?

Volt már pár, de erről most nem szeretnék beszélni, mert nem jelentős a sok fantasztikus dolog mellett, ami a bloggal kapcsolatban ért.

festy in style, fab woman project, hungarian blogger
ALL IMAGES BELONG TO FESTY
Burg Akos Photography
 • Milyen szerinted az abszolút nő?

Szereti a divatot, az esztétikus dolgokat. Társasági lény és kedves.

 • Kivel szeretnél együttdolgozni? 

Szerencsés vagyok, mert alakul a kis csapatom (Berni, Zsolt, Laci és Máté), akikkel nagyon szeretek együtt dolgozni. Mindenki másban jó és így kiegészítjük egymást.

hungarian blogger, festy in style, fab woman project
ALL IMAGES BELONG TO FESTY
 • Kedvenc helyed?

Budapesten a Sas-hegy, ahonnan látni az egész várost. Ha a világból kellene mondani, akkor Pagang, Szumátra mellett lévő kis lakatlan sziget.

 • Utazásaid során melyik hely tetszett a legjobban?

Nehéz egy helyet mondani, mert térképész vagyok és a földrajz a szenvedélyem… Ahova bárhányszor visszatérnék, az Ázsia. Teljesen magával szippantott a hangulata. Európából London tetszett a legjobban, Észak-Amerikából New York, Közép-Amerikából Kuba, Dél-Amerikából Rio de Janeiro, Ázsiából pedig Nepál.

www.festyinstyle.blog.hu   FACEBOOK  INSTAGRAM  TWITTER

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s