FAB WMN · FASHION

#fabWMN – ZSUZSI AKA MACS

www.anamiblog.comMai interjú alanyom Zsuzsi, aki elsősorban a hatalmas optimizmusával fogott meg. Magyar blogok után kutattam, amikor rátaláltam a Zsákból Macska oldalra. Nem egy divatblogról van szó, mégis be akartam mutatni, mert Zsuzsi pozitív személyisége lehengerlő, ezért is jelöltem öt a Versatile Blogger Award-ra. Egy igazán őszinte, lélek-melengető és kreatív blog az övé, tele inspirációval és kedvességgel. A blogon kívül Zsuzsi ékszereket is készít Zirkon Yard név alatt. Íme pár link, ahol megtalálod őt:

www.zsakbolmacska.wordpress.com

FACEBOOK – Zsakbol Macska

FACEBOOK – Zirkon Yard

  • Jellemezd magad 5 szóval…

Kedves, optimista, határozott, kreatív, open-minded.

  • Miért pont ezt a nevet adtad a blogodnak?

Nem te vagy az első aki megkérdi. Amikor létrehoztam ezt a blogot, arra gondoltam, hogy valami nem megszokott nevet kellene adjak neki, és épp valamit olvastam amiben benne volt a „zsákba-macska” szófordulat. Szerintem mindenki ismeri, és valamilyen szinten rosszat sejt a hallatán. Épp ezért gondoltam, hogy megmutatom én, hogy ha kivesszük a zsákból a macskát csak rajtunk múlik, hogy jó vagy rossz. Szóval kapunk az élettől egy zsákbamacskát, én pedig elmondom, hogyan hozhatjuk ki a zsákból a macskát, a legjobbat abból amink van, ahogyan a saját bőrömön tapasztaltam.

www.anamiblog.com

  • Szerinted mitől különleges a blogod, mitől más, mint a többi?

Nem mondanám feltétlenül különlegesnek, de inkább egyedi. Mert én írom és van egy életfelfogásom amit megosztok az olvasókkal. Saját ötletekkel próbálom előre vinni, az én elképzeléseim szerint. Nem foglalkozok pletykákkal, politikával, csak olyan dolgokkal amik engem érdekelnek. Egyrészt az életem eseményeit és a személyes fejlődésemet próbálom követhetővé tenni, másrészt a lelkem mélyéről remélem, hogy valakit motiválni fogok akár változásra, akár fejlődésre.

  • Mit csinálsz amikor nem blogolsz?

Két blogbejegyzés közti időben egyetemre járok ami lefoglalja az időm nagy részét. A szabadidőmben olvasok, kreatívkodok, ékszereket készítek, ellátogatok színházba, operába, moziba, kiállításokra, zenei fesztiválokra, nyitott szemmel járok a világban. Ami időm még marad ezeken kívül a barátaimmal és a családommal töltöm. Szeretem hasznosan tölteni az időmet és kihasználni minden percet.

www.anamiblog.com

  • 5 év múlva…

…szeretnék valamilyen fontos tudományos kutatásban résztvenni ami az emberiség hasznára válhat. Remélhetőleg biztos állással fogok rendelkezni és több bakancslistás terv megvalósításán túl leszek már. Szeretném folytatni a blogot ameddig csak időm és energiám, illetve az ihlet engedi.

  • Mire vagy a legbüszkébb?

Mindenre büszke vagyok amit eddig sikerült elérnem, a családomra, hogy hisz bennem és a barátaimra, akik mindig ott lesznek nekem. A kitartásomra vagyok a legbüszkébb, hogy a kitűzött célokért harcolok a végsőkig. És arra, hogy rájöttem az életem a saját kezemben van, senki máséban.

www.anamiblog.com

  • Milyen szerinted az igazi nő?

Először is nőies. Másodszor céltudatos, határozott és kedves. Érti a férfiak nyelvét és megengedi nekik, hogy kinyissák előtte az ajtót. Egyenrangúnak tartja magát a társával és szereti a kényeztetést.

  • Miben vagy a legjobb?

Azt hiszem mások motiválásában (ezt mondják) és a DIY-ben. Na meg a hallgatásban.

  • Kedvenc helyed?

Az otthon az elsődleges kedvenc. Utána Párizs, majd Barcelona. De én mindenhol feltalálnám magam.

3 thoughts on “#fabWMN – ZSUZSI AKA MACS

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s