FAB WMN · FASHION

#fabWMN – AVIANA RAHL

Evelin Sagi aka Aviana Rahl
Evelin Sagi aka Aviana Rahl

ENG: Please welcome in the FAB WOMAN PROJECT the wonderful Evelin Sagi, aka Aviana Rahl. Evelin is the creative mind behind the unique Hungarian beauty blog Aviana Rahl, where she showcases her artistic make -up ideas and thoughts on fashion and beauty. I’ve found her via Instagram and was very happy and honored that she was willing to contribute to my project with the mini interview below. Please check out her blog, especially if you are looking for great Halloween make-ups – even though you might not speak her language, I think the illustrations will speak for themselves. (I already got inspired by her, you can have a look at it here)

www.avianarahl.com

ALL IMAGES BELONG TO AVIANA RAHL

HUN:

  • Miért pont ezt a nevet adtad a blogodnak?

Sosem terveztem, hogy a szó legszorosabb értelmében leszek egyszer blogger, és heti több alkalommal is cikkeket írok, sminkeket készítek. Két éve mikor mindez elindult, csak unalomból kezdtem írni és lefotózni azt, amit éppen magamra festettem. Akkor a blog még Csipkés Harisnyakötő néven ment, azonban idővel szerettem volna valami komolyabbat, így lett Aviana Rahl. Ez a név a kedvenc könyvem főhőse után szabadon született meg és bár senki nem mondaná meg róla, hogy milyen jellegű blogot takar, én a mai napig kedvelem a nevem.

  • Szerinted mitől különleges a blogod, mitől más, mint a többi?

A visszajelzésekből tudom, hogy kedvelik azt is, ha csillámtetoválást csinálok vagy ha a fotózásos élményeimről írok. Valahogy az ilyen jellegű témák nem jellemzők a beauty blogokon. Én nem szoktam napi sminkeket csinálni, ill. egyéb populáris témákról sem írni, ezért tudom is, hogy sokszor pengeélen táncolok a kreatív munkáimmal… De szerencsére fantasztikus olvasóim és támogatóim vannak, akik értékelik azt, hogy én ilyen fura szerzet vagyok és hogy itt mindig valami érdekességre bukkanhatnak, ami nem mondható átlagosnak. Bár az időm nagyon megfogyatkozott a blogra és a napokig gondolkodós, kidolgozós időszakok is elmúltak, hiszek benne, hogy ez idővel megváltozik és a kitartásom meghozza gyümölcsét!
www.anamiblog.com

  • Öt év múlva?

Remélem öt év múlva, már főállásban csinálhatom mindazt amit igazán szeretek. Alkotni, írni, fesztiválokon csillám- és arcfestést készíteni, sminkelni és közös együttműködésekben részt venni. Remélem, hogy a társammal, Mészáros Virággal (Virdzso), az egy éve létrehozott Profilkép Kommandó csapatunk is lesz olyan erős, hogy megáll a saját lábán és egy biztos helyet ad nekünk az életünkben. Szeretnék minél több videót készíteni és idővel valami igazán maradandót alkotni. Sok álmom van, de még nagyon sokat kell tanulnom és fejlődnöm azért, hogy az álmok tényleg valósággá is váljanak.

www.anamiblog.com

  • Mire vagy a legbüszkébb?

Sokat gondolkodtam ezen a kérdésem, és úgy összességében azt mondhatom, hogy minden, ami Aviana Rahl! Amit ez alatt a név alatt elértem, az mind egy csoda. A Cosmopolitan online újságjában is szerepelt az egyik munkám, a CsillámVilág munkatársa lettem, voltam már ékszer modell is, nyertem a Bellapierre versenyén és most a Kryolan ismerte el az egyik Halloween-i munkámat. Aztán ott vannak a Virággal elért sikerek, aminél az egyik legeredményesebb talán az a kép, amin én vagyok a sminkemmel és amivel elnyerte az Év Diákfotósa címet.
Ezek az érdemek természetesen kemény munka eredményei, de ha az ember azt csinálhatja amit igazán szeret, semmi sem olyan fárasztó és a pozitív visszajelzések a fellegekbe repítenek
www.anamiblog.com

  • Kivel szeretnél együtt dolgozni?

Ötletek azok vannak bőven, de én alapvetően mindenre és mindenkire nyitott vagyok. Hiszem, hogy ugyanúgy tudnék kapcsolatot találni köztem és egy szappangyártó cég között, mint egy sminkmárka között.
Ha most meg kéne neveznem valakit, akkor mindenképpen reálisan és magyarországi viszonylatban gondolkodván kedves barátnőmet Barbye’s World-öt mondanám, akivel már egy ideje tervezzük a közös videókat. Talán hamarosan sikerül is!

AVIANA RAHL

BLOGwww.avianarahl.com

FACEBOOK – Aviana Rahl

INSTAGRAM – AVIANARAHL

YOU TUBE – AvianaRahl

One thought on “#fabWMN – AVIANA RAHL

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s