DESIGN

SNEAK PEEK INTO SEPTEMBER

ENG: Dear Fashionistas,
I am back to work and blogging from holiday. The last month was extremely busy, a lot was going on – the fashion week, the design festival, got another job, my birthday and engagement.
I have a lot of stories to tell, so please stay tuned if you want to find out all about them. I promise you won’t regret…
In the meantime have a look at all the fab women who were brave enough to pose in front of my camera. They are all different characters with one thing in common – beauty. No matter what, we are all fabulous and we are not afraid to show it!
If you’d like to get featured in the Fab Women Project don’t be shy and get in touch on Facebook, Instagram, via email: anamiblog@ymail.com or just leave a comment on my blog.

www.anamiblog.comHUN: Kedves Fashionisták,

Egy kis pihenés után újra ittvagyok, mondhatni újult erővel. Az elmúlt hónap hihetetlenül pörgős volt, rengeteg dolog történt. A szeptemberi őrület a londoni divathéttel kezdődött, azt a dizájn fesztivál követte, s közben találtam még egy lakber munkát. Abszolváltam a szülinapom is, ami csodálatos volt, és ha ez még mind nem elég, még el is jegyzett a drágám.
Rengeteg sztorim van, úgyhogy figyeljétek a blogot, ha érdekelnek a részletek.
Addig is, míg mindent leírok nézzétek meg a Fab Women Project (Csodás Nők Projektje) eddigi résztvevőit. Mind más karaktert képviselnek, egy dolog azonban közös mindannyiukban, a szépség. Bárki bármit is mond, minden nő szép, mindannyian azok vagyunk és meg is mutatjuk!
Ha kedved van szerepelni a projektben bátran küldj üzenetet Facebook-n, Instán, emailben (anamiblog@ymail.com) vagy akár a blogomon.

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s