FASHION

CHABY, THE BEST HUNGARIAN MALE FASHION BLOGGER

smizedivat by chabyENG: Even though there are not many male fashion/style bloggers within the East European area, there is nothing lost as far as we have Chaby to represent us. Apart from being a fashion blogger and a stylist he can also draw very well, he does funny yet sophisticated GIFs and he works on editorials and photo-shoots. He has a rather distinguished style that grabs your attention and makes you wish he was your friend, so he would stand by your side and accessorize  you just with his presence. (ok, this would be selfish and I’ve already mentioned something like this about him, but it’s so true) He is Hungarian, he loves sun glasses, always carries some hairspray in his bag and Refinery 29 selected him amongst the 40 best dressed men in the world. Well done! www.smizedivat.blogspot.com

HUN:

  • 5 dolog, amit “tudni kell rólad, mielőtt véget érne a hét”…
– A reggeli kávém nélkül nem lehet kirobbantani az ágyból
– Napszemüveg-fanatikus vagyok 🙂 de szerintem erre már rájöttetek magatoktól is:)
– Divatbloggerként és stylistként nemcsak a ruhák vonzanak de gyerekkorom óta imádok rajzolni. Több divatillusztrációt is láthattatok a blogon és instagramon
– Mindig tükörbe nézek mielőtt kilépek az utcára. Ez örök szabály!
– Táskámban mindig lapul egy flakon hajlakk, egy csomag nedves törlőkendő és egy okostelefon
  •  Mi a Smizedivat és mitől különleges?
A SmizeDivat egy személyes blog, ahol saját stílusomat és élményeimet osztom meg az olvasókkal. Divat iránti szeretetemet outfit-fotókon mutatom be, mely által szeretnék változtatni a magyar mentalitáson és bátorságot adni azoknak akik nem merik felvállalni egyéniségüket.
  •  Mire vagy a legbüszkébb?
 A legbüszkébb mindenképp arra hogy mertem belevágni és elkezdtem a blogomat írni. Ez rengeteg segítséget adott abban, hogy megismerkedjek a hazai divatszakmával és olyan emberekkel akiknek ugyanúgy mint nekem életük a kreativitás és a divat:)
Ha konkrét példát említek, akkor most legutóbb felkértek hogy alakítsam át Tabáni Istvánnak a Csillag születik tehetségkutató nyertesének stílusát. A másik amelyre nagyon büszke vagyok, hogy februárban volt szerencsém kint járni a londoni Fashion Weeken és amikor hazajöttem akkor láttam meg, hogy a Refinery 29 divatoldal beválogatott a 40 legstílusosabb férfijai közé.
  • Kivel töltenél el egy napot?
Lady Gaga-val.
  • Kedvenc dizájnered?
Givenchy
  • Kedvenc helyed?
Barcelona, imádom a várost, az emberek mentalitását . Már többször jártam ott és még szerintem fogok is:)
  • Mikor vagy a legboldogabb?
Amikor a munkám meghozza gyümölcsét. Ilyenkor nem számít mennyi időt és energiát fordítottam rá.
  • Mit csinálsz, amikor nem “blogolsz”?
Kiállításokra járok és ha tehetem kirándulok és rajzolok.
  • Mi volt az első divattal kapcsolatos élményed?
Talán amikor 5 évesen megkaptam az első loafer-emet. Nagyon emlékszem rá, mert anyukám nem akarta megvenni, de addig győzködtem és hisztiztem míg végül megkaptam.  Senkinek nem volt olyan cipője, így rendkívül boldog voltam 🙂 Már akkor érezni lehetett, hogy nem szeretem az olyan ruhákba öltözni ami másoknak van. Nekem igenis az egyedi holmik tetszettek.

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s