DESIGN

SILL ADRIÁN AND THE DESIGN WORLD

58058_479899654719_4312332_nENG:

After a long – long time of preparation I can finally introduce Adrian here, on the blog. Being honored to have him in the interview series I am more than happy to show his art and talent. It was approximately 2 years ago when I discovered his work in a local summer exhibition and I’ve been being fond of him ever since then. His paintings, graphics and other fine art work resonate on a frequency that reaches out to my inner world and make me go ‘wow’. Adrian is a young Slovak designer/painter offering a lot through his talent and aesthetic vision. I cannot wait and see how his art will develop and where it will take him in the future.   www.silladrian.com

HU:

  • Mit kell tudni rólad?

Sill Adrián vagyok, két éve végeztem el a képzőművészeti főiskolát „Design“ szakon és azóta próbálom megtalálni a helyem ebben a dizájnra kiéhezett világban.

  •  5 év múlva…

…éppazt szeretném csinálni amit most: tovább építeni és fejleszteni egy saját stilust. Egy stílust, ami miatt elnyerem az emberek figyelmét. Továbbá, szeretnék nem mindennnapi projektokon dolgozni, ahol a kreativitás nem ismer határokat. Ideális esetben sikerül mindezt egy egyéni márkajegy alatt folyamatban tartanom. A feltételeim egyike lenne azonban, hogy munkálkodásom során kellemes emberekkel, barátokkal és ismerősökkel vegyem körbe magamat.

168438_494247164719_58248_n

  • Miben vagy a legjobb?

Soha, legalábbis kifejezetten nehezen adom fel, legyen bármiről is szó. Úgy vélem, semmi se lehetetlen. Kitűzött céljaimat, lehet az dizájn projekt vagy akár személyes életszituáció, próbálom maximálisan megközelíteni.

  • Kivel töltenél el egy napot?

Ez egy jó kérdés! Több értékes ember is van a dizájn világában, akivel szívesen meginnék egy kávét és eltöltenék kellemes perceket, órákat. Ha egy konkrét nevet kell mondanom akkor talán Philippe Starck-ot választanám.

221166_10150181655339720_167361_o

  • Milyen aktuális projekten dolgozol?

A festészet az, amire mindig próbálok időt szakítani – kisseb nagyob sikerrel. Ez a tevékenység többnyire megnyugtat és segít elszakadnom és elszöknöm a mindennapok terhétől. De amivel a kenyeremet keresem az a belsőépítészet. Szerencsémre jó projektekből válogathatok. Egy aktuális lenne például a dunaszerdahelyi buszmegálló belső arculatának újdoni tervezete

  • Mi a legnagyobb félelmed?

Az, ha egy nap felkelnék és rádöbbennék, hogy elvesztettem a tehetségemet…

522268_10151223124899720_309610167_n

  • Van mottód?

„Semmi sem lehetetlen!“

  • Miből/kiből merítesz inspirációt?

Inspirációt szinte mindenből merítek. Minden tud a maga móndján inspirálni engem és épp ezért próbálok az esetek többségében nyitott szemmel járni.

www.silladrian.com

2 thoughts on “SILL ADRIÁN AND THE DESIGN WORLD

  1. Jó Őt is látni a blogodon..Ez a “gyerek” egyszerűen imádnivalo,oriási tehetség,hihetetlenül laza és arany szíve van…..

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s