FASHION

ATTILA KASZ AND THE COUTURE4U

1 ENG: Finally a man, who loves fashion and is not afraid to wear it! I know, everyone is a fashion blogger these days, but give us some credit and hear me out, please. Attila Kasz and his Couture4U is the only (as far as I know, and believe me, I made my research) male fashion blog in Slovakia that has a quality. Although, he writes only in Hungarian, the posts are so visual that everyone can make sense and inspiration out of them. He is still a student (he is so young that it’ s a crime) and also writes for Hungary’s biggest online fashion magazine, FASHIONFAVE. And… The reason I personally love his blog is the fact of having a contemporary erotic content. I wouldn’t dare to call us ‘blog-buddies’ (unless he’s ok with it), however we do share the interest in erotica and sexual imagery (well, who doesn’t, ha). My point is: apart from the male fashion posts, there is plenty of juicy going on on Couture4U, stylishly wrapped and introduced. And, because I don’t kiss and tell, see it for yourself! Couture4U

HU:

  • Mi a Couture4U?

A Couture4U kezdetben a nőket és a haute couture kedvelőit célozta meg, ellenben fokozatosan a női divatról szóló bejegyzések mellett jelentek meg első férfi divattal kapcsolatos cikkeim, mígnem egy hete teljesen megváltozott a blog külseje és tartalma is. Mára a Couture4U kizárólag a divatra éhes fiatal férfiakat célozza meg – mint magam – emellett nagy szerepet kapott az “új” blogon a kortárs erotikus művészet is. Így az új felületen a divat mellett gyakran tűnnek fel sorozatok napjaink legprovokálóbb fotósaitól, mint például Steven Klein és a Mert & Marcus páros – kik egyben a kedvenceim is.

  • Mitöl különleges a Couture4U?

Különleges… Talán abban rejlik a Couture4U különlegessége, hogy férfi divat mellett gyakoriak a határokat feszegető, olykor már-már polgárpukkasztó erotikus képsorozatok is – melyek egy átlag divatblogot nem jellemeznek.

  • Mire vagy a legbüszkébb?

A “szakmámban” mindenképp azt tudnám kiemelni, mikor pár hónap blogger lét után felkért Magyarország egyik legnagyobb online magazinjának, a Fashionafave-nek a főszerkesztője, hogy legyek a csapatuk tagja – mindez több, mint egy éve.

2

  • 5 év múlva…

Ha minden a terveim szerint alakul, akkor addigra lediplomázom, s utána egy magazin szerkesztőjeként képzelem el magam – melynek fő profilja a férfi divat. Ha mindez nem jönne össze, akkor nincs előre eltervezett B-tervem – fő, hogy élvezzem azt, amit majd csinálni fogok.

  • Kivel töltenél el egy napot?

Ha egy személyre kéne sűrítenem a listámat, akkor a tuti befutó Nicola Formichetti lenne. Formichetti amellett, hogy Lady Gaga stylistja és a House of Gaga egyik kreatív szakembere, a Mugler igazgatója – mely egyik kedvenc márkám is egyben, nem mellesleg a Vogue Hommes Japan kreatív vezetője. Így önző módon egy napra szerveznék fotózást a Vogue-nál, délutáni egyeztetést a Mugler-nél, és egy esti vacsorát Lady Gagával.

3

  • Kedvenc dizájnered?

Kimondott kedvencem nincs, de kedvelem Kris Van Assche (Dior Homme), Kim Jones (Louis Vuitton menswear) és nem utolsó sorban Nicola Formichetti (Mugler) munkáit.

  • Kedvenc helyed…

A párizsi Plaza Athénée Dior Institut spája, ahol három nap felér egy kéthetes tengerparti üdüléssel, vagy akár többel is…

interview-fashiontography-11

COUTURE4U

FACEBOOK

TUMBRL

FASHIONFAVE

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s