DESIGN

TRENDJELENTÉS 2013

Az enteriőr dizájn jöjét egyre kevésbé lehet meghatározni egymástól elkünített trendekkel. Manapság annyira egybefolyik a divattal és a „csináld magad“ mozgalmakkal, hogy sokszor nehéz kibogozni ki inspirált kit. Mindenesetre az biztos, hogy a 2013-as év az alapok újrefelfedezéséről és a jólét újraértelmezéséről szól majd.

A merész színpaletták, a különc mintázatok, a természetes anyagok és a technológia vakmerő megoldásai mind jellemzik az idei év dizájnját. Mint mindig, most is izgalmas ellentéteket fedezhetünk majd fel: az egyszerűség és a minta játékát, a digitális és a reális harmóniáját, a meditatív és a kaotikus egy térben való megjelenését.

collage

2013 az optimizmus és a pozitív életérzés éve. Na, meg persze a zöldé, a smaragd zöldé. Egy olyan korszak kezdődik, melyben lezárul az előző évek rombolása, hogy új formák, stílusok és anyagok jöjjenek létre a megmaradt darabkákból.

A földi elemek által inspirálva feltámad az arany és a réz, és egy kicsit a ´70-es évek is visszaköszönnek majd. Továbbvirágzik a faldekoráció, s átlépve az egyszerű tapéta korlátait az üveg és a kristályok is felkerülnek a falra. A kifutókon már egy jó ideje hódító csipke is megtalálja helyét az enteriőrben – felejtsd el a nagymama terítőjét, mert ez most bárhol felhasználható. És, hogy ennek a letisztult kavalkádnak sikkes alapja legyen, feltűnik a bézs és a fehér, mint háttérkontraszt.

További inspirációkért keress Facebook-n mint Anami Blog Decor és Chic & Go.

collage2

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s