FAB WMN

#fabWMN – LIV’S VISAGE

ENG: You don’t have to live in Hollywood to be a great make-up artist… Liv’s from a small town in Slovakia, yet she’s already an amateur world champion in the special category of Art/Black Magic make-up. She’s extremely kind and fun, she believes that red is the ultimate statement colour for your look and would spend a day with her style icon, Marylin Monroe. Liv’s planning to develop her skills in London, so get ready, you might be her future client… To check out her portfolio, please click here.

HU:

  • Ha szín lennél…

…biztos, hogy a pirosat választanám, egyszerűen imádom ezt a színt, a rúzsok közül ez az egyik nagy kedvencem, és persze a legegyszerűbb összeállítást is fel tudod vele dobni:)

  • Van házi kedvenced?

Az én házi kedvencem Timba nevű cocker spániel kutyuskám, aki már 6 éve él velünk és persze teljes jogú családtagnak tekintjük.

  • Mi a következő lépés a sminkes karrieredben?

A jövőben mindenképp szeretnék Londonba menni és ott elvégezni egy sminkkurzust. Ez lenne a következő lépés, aztán pedig meglátjuk…..smile

  • Kivel töltenél el egy napot?

Hát ez az a kérdés, amire egyből tudom a választ, Marilyn Monroe nagy kedvencem, neki szívesen belenéztem volna egy napjába. Mivel ez már nem lehetséges, ezért a másik választásom Keanu Reeves:)

  • Mi inspirál?

Voltaképp minden inspirál, inspirálhat, ami körülvesz, az emberek, virágok, színek, időjárás, a divat, sminktermékek,érzések….

Facebook:        LIV’s VISAGE

Telefon:             +421 918 497 200

E-mail:                livsvisage@gmail.com

5 thoughts on “#fabWMN – LIV’S VISAGE

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s