DESIGN

KRAVITZ DESIGN

ENG: Who is Lenny Kravitz? Yes, that’s right, a rock star, a singer, a rebel, etc. Is he a designer? Well, the correct answer is YES! Nowadays it seems that role-changing celebrities are done with turning into an actor from being a singer and visa versa. The new stars to reach are within the design field. Lenny Kravitz founded Kravitz Design Inc in 2003, which specialises in commercial and residential design.

Now, here’s the thing (and please follow carefully): Kravitz teamed up with Philippe Starck and dressed up his iconic Mademoiselle chair with some rock & roll. The outcome is – as seen at The Salone 2012 – a set of luxurious seating for Kartell, the Kartell Goes Rock collection. So, who says ‘rock & roll is dead’?

HUN: Ki az a Lenny Kravitz? Énekes, rockstár, lázadó, dizájner. Igen, jól hallottad, dizájner. Manapság úgy tűnik, hogy a szerepcserében ’szenvedő’ énekesből lett szinész celebek nem elégszenek meg a reflektorfénnyel. A kreativitás és önkifejezés legújabb módszere a tervezés.

Lenny Kravitz 2003-ban alapította meg a Kravitz Design-t, és gyűjtötte maga köré a jobbnál jobb dizájnerekből és építészekből álló csapatát. A legújabb alkotása Philippe Starck híres Mademoiselle székének újraértelmezése. Az eredmény az idei Salone-n volt látható: egy vad luxuskollekció, melyet a Kartell, Milánó egyik legnevesebb bútorüzlete kínál eladásra.

 

 

One thought on “KRAVITZ DESIGN

Share your thoughts / Te mit gondolsz? / Poznamky...

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s